Page Graphics, Tumblr Graphics

3.11.13

Em ric de tots aquells que diuen "m'agraden les noies naturals", i desprès fan el que faci falta per liar-se amb la noia que tingui els pits més grans de la discoteca. Hipòcrites també aquelles que busquen "un noi que els estimi"i es fixen només en els nois que estan forts i que és passen la vida al gimnàs. És molt trist que avui en dia se li doni tanta importància al físic. Mentre una persona estigui "bo" o "bona" no importa si té algun tipus de valor, si és una persona detallista, respectuosa, intel·ligent.... L'anomenat ''postureo'' és el culpable d'aquesta raça d'inútils que segueixen com a religió la festa dels dissabtes no tenen ni l'ESO , viuen amb els pares , són mantinguts fins que es jubilen i no saben el que és la paraula "treballar". També podem parlar dels que tant es queixen "és que no entenc perquè la noia que m'agrada no es fixa en mi '' i és el típic que s'ha anat al llit a totes les del seu poble. Després hi ha les que diuen "tots són iguals , cap em tracta bé '' però a veure, aquestes saben el que és no anar a dormir amb un noi la primera nit que el coneix? Pregunto eh, ja és per curiositat .
Les coses són molt fàcils, vols que et respectin? Fes-te respectar. Si no et respectes a tu mateix ningú ho farà per tu.
Començo a pensar que s'acosta la fi del món, fa uns anys això no passava o almenys no tant... Ara són els homes els que porten més escot que les dones. D'acord, si, esta genial lluir cos, però lluir no vol dir exhibir-lo. No és el mateix insinuar que sortir al carrer amb un escot fins al melic i el cinturó com si fos una faldilla. Si, és genial tenir un cos bonic, però si el teu cervell no l'acompanya no val res. Segueixo parlant d'aquests que no han tornat a llegir un llibre des que els van obligar a llegir l'últim a 6è de primària. Són "akeys ke esriguan aixi", segur que coneixes molts, no deu ser una novetat per a tu. Però... arribarà el dia en què acabi tota aquesta tonteria?. Espero que arribi el dia en que la gent no s'operi només per agradar més i tenir més possibilitats de cridar l'atenció i no perquè ho facin per complex personal i sentir-se millor amb ells mateixos... De què serveix tenir una 110 si no ets capaç de conèixer a un noi i esperar més d'un dia per emportar-te'l al llit?
De què serveix tant múscul si no són capaços de portar-te a sopar sabent que al final del sopar passarà res? Però bé, jo encara tinc l'esperança de que quedi gent normal que es fixi en els valors, que prefereixin anar-se'n de viatge un cap de setmana amb la seva parella que gastar 100 euros en una nit en copes per agafar la borratxera de la seva vida. Gent "normal" , que sigui capaç de sorprendre't amb un ram de flors , sense pensar que regalar un ram de flors ha passat de moda i és de "mariquites" . Segur que alguns deuen quedar... suposo que costa trobar-te amb algun d'aquests però quan el trobes ho diferencies de seguida, quan el trobes no necessites a ningú més.

No hay comentarios:

Publicar un comentario